Om oss

 

Remedier AS ble stiftet våren 2019 og har siden da jobbet kontinuerlig for å kunne tilby prisgunstige kvalitetsprodukter.

 Vi har vårt hoved fokusområde på duft og velvære, og tar stor stolthet i denne avdelingen. Her har vi blant annet røkelse og aromaolje av beste kvalitet.

Våre ansatte bruker aktivt sin kreativitet for å gjøre det enkelt for dere som kunder å finne frem til det som passer til deres behov. - Dette oppnår vi ved å sette sammen tilbudspakker rettet spesifikt mot ulike situasjoner i hverdagen.

Vi kan tilby et spennende sortiment i alle våre avdelinger, som stadig er i utvikling. Her jobber vi for å gi kundene våre unike produkter med god kvalitet og faste lave priser.

Vi holder alltid utkikk etter nye leverandører for å fortsette vår visjon om å skape en nettbutikk med egenart. Hos oss skal kundene kunne finne varer og produkter man ikke typisk finner hos andre, i tillegg til et bredt utvalg.

Vi er stolte over å kunne si at vi aktivt og kontinuerlig jobber for å finne gode løsninger, slik at vi kan tilby våre kunder det beste.

Har du tips eller ønsker for et bredere sortiment eller pakkeløsninger for duft og velvære avdelingen vår, da kan du sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.

Vi tar imot henvendelser for stort og smått, så her er ingen grunn til å være sjenert.

Remedier | Din nettbutikk